Snabba ryck med snabblån

Förvånansvärt många behöver tydligen pengar snabbt nuförtiden. Det är inte för inte som snabblånets framfart i Sverige har ökat kraftigt senaste åren. Det skrivs och talas om snabblån och alla har sin syn på denna relativt nya form av lån. Bankerna klagar såklart jättemycket då de förlorar pengar på att snabblånet håller på att bli så spritt i vårt avlånga land. Konceptet är enkelt: fyll i dina personuppgifter och välj belopp, ofta 1000-6000:-, och få pengarna på ditt konto nästan direkt. Därefter har du ca 20-40 dagar på dig att betala tillbaka snabblånet.

Kundgrupp

De flesta som nyttjar snabblån är mellan 18-35 år gamla och det har varit en del diskussioner om snabblånens ibland för låga krav på den lånesökande. Det är viktigt att snabblånefirman noga kontrollerar den sökandes kreditvärdighet före ett snabblån beviljas.

Hur ansöker man om snabblån?

Först ska du välja ett företag du vill snabblåna från, jag rekommenderar snabblån på www.snabbfinans.se, då de är prisvärda och företaget är bra att ha och göra med. På startsidan kan du läsa enkla instruktioner. Följ dem och du har med största sannolikhet ett godkänt snabblån redan inom några minuter.

This entry was posted in Ekonomi and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Snabba ryck med snabblån

 1. Tommy says:

  Hejsan Stefan!

  Mitt namn är Tommy Öster. Jag är journaliststudent och i ögonblicket håller jag på att bygga konsumentprogram för radio, ämnet är SMSlån.

  Googlade mig precis in på din blogg och vill gärna komma i kontakt med dig, du verkar vara ganska insatt i ämnet. Så, tacksam om du kunde skicka mig ett mail på:

  Tommy.P-Oster@live.com

  Mvh,
  T.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>