Köp inte en skrivare till kontoret

Hyr din skrivare

Det kanske låter helt vansinnigt men det är faktiskt inte särskilt ekonomiskt att köpa en skrivare. Om du har ett företag som skriver ut många sidor, och behöver bra kvalitet hela tiden, så är det faktiskt bättre att hyra en skrivare. Teknik uppdateras ständigt och när du har köpt en skrivare så är det den du har tillgång till. Väljer du istället att hyra en så kan du uppdatera dig oftare, utan att det kommer att innebära en enorm kostnad. För en låg månadskostnad får du en skrivare som tjänst. I detta ingår:

  • Service
  • Telefonsupport
  • Leverans & inkoppling
  • Serviceavtal
  • Och mycket mer

Vad ska man ha då?

Välj en multifunktionsskrivare för hög flexibilitet så behöver du inte heller ha både en skanner, en skrivare för stora format och en "normal" kopieringsmaskin. Du får allt i ett helt enkelt. Hos Perfect Print får du alltid tips och råd för just dig och ditt företag, så ring dem gärna eller mejla dem så får du bra hjälp med att välja den perfekta skrivaren för ditt kontor. 

Det finns dock lägen då det är fördelaktigt att köpa sin skrivare, och de kan hjälpa dig även med detta. Genom att berätta vilka behov ditt företag har och vilka förutsättningar ni har så kommer ni att få tillgång till exakt den, eller de, skrivare ni har störst nytta av. Kontakta dem gärna för att få veta mer. 

29 Sep 2019