Perfekt mat efter fotbollsmatchen

När man är på match blir man hungrig. Att heja fram ett helt fotbollslag gör en både törstig och hungrig. Då vill man inte bara äta flottig mat som pizza, hamburgare, pommes frites och sånt, då vill man äta gott, inte fet mat, utan bra och god mat. Som tapas.

God tapas finns på Östermalm

Den kanske godaste tapas finns i Stockholm. Här kan du äta god tapas med hög kvalitet, men med bra priser, ekologiska råvaror och närproducerat. Fotbollsfans världen över vill ha bra mat, gäller även stockholmsfans. När man är ute och reser, lär man känna matkulturer från alla olika håll. Spanien resenärer vet hur god maten är där och hur den bäst ska avnjutas. Även barnen gillar tapas, då alla hittar något som de gillar, man måste ju inte gilla allt, utan äter bara det som är gott, som det är med tapas. På detta sätt får man ofta i barnen grönsaker, då de flesta rätterna innehåller just det.

Tapas efter matchen

Tänk om fler valde att gå till en tapasbar efter matchen, och chillade lite. Då kanske vi inte skulle ha så många huliganer bland fotbollsfantasterna. På tapasbaren skulle de bli väl omhändertagna, bli serverade goda tapas och bli nöjda. Kanske de skulle gå hem mycket nöjdare med matchresultatet om det bara hade funnits tapas i deras magar? Vem vet?

4 Sep 2017