Aros Kapital

FinanserEtt finansbolag som gör företagande enkelt

På senare år har ett behov av effektiviserade finanstjänster exploderat och ur detta behov föddes Aros Kapital år 2004. Aros Kapital är ett lyhört, flexibelt och effektivt finansbolag som fattar snabba beslut till förmån för sina kunder. Man intresserar sig för sina kunders företag som om de vore sina egna och hjälper dem att utvecklas till sin fulla potential.

Som kund hos Aros Kapital får du hjälp på alla möjliga plan – där det behövs för stunden. Detta finansbolag erbjuder juridiskt stöd, finansiellt stöd och akut hjälp när det krisar. Man lovar att skydda dina affärsintressen ur alla tänkbara perspektiv, och man vill bädda för ekonomisk tillväxt, goda affärsrelationer och simplifierad administration. Allt detta görs med hjälp av den långa erfarenhet, djupgående kunskap, känsliga lyhördhet och trygga pålitlighet.

Fakturaservice

Aros Kapital erbjuder trogna kunder att sälja sina fakturor i samma skede som de utförs och på så sätt minimera väntetiden och risken för uteblivna betalningar. Denna tjänst effektiviserar ditt arbete och minskar dina administrativa uppgifter markant, dessutom slipper du oron över att kunder ska betala för sent – eller strunta i betalningen helt. Aros Kapital köper alla typer av fakturor och hanterar all kommunikation med dina kunder med dialog hellre än krav, samt med den ton som du önskar.

En annan del i Aros Kapitals fakturaservice går ut på att de hanterar din fakturaadministration. De komponerar, skickar och följer upp dina fakturor så att du helt och hållet slipper detta huvudbry. Uteblivna fakturor drivs in med dialog, påminnelser och inkasso och skulle en situation uppstå så finns erfarna juridiska ombud med hög kompetens redo att stå bakom dig.

Företagslån

Behöver din verksamhet ta lån så är även detta möjligt genom Aros Kapital. Aros Kapital erbjuder kortsiktiga lån som kan betalas ut inom 24 timmar från det att en överenskommelse görs – denna typ av lån kan vara en riktigt räddande ängel. Aros Kapital erbjuder även långsiktiga lån där lånet mer bedöms som en investering i ditt företag. Aros Kapital är flexibla i sin bedömning och ser möjligheter istället för hinder.

Du har allt att vinna på att bli kund hos Aros Kapital. Kontakta Aros Kapital idag!

  • Telefon: 031-83 36 70
  • E-mail: info[at]aroskapital.se
  • Adress: Johan på Gårdas Gata 5 A, 412 50 Göteborg

12 Feb 2014