Bli kvitt oönskad hårväxt

Många av oss, både kvinnor och män, har hår på kroppen som man kanske inte riktigt trivs med. Tidens ideal förespråkar många gånger ett hårlöst utseende, och även om just du försöker trivas med ditt utseende oavsett kroppsbehåring kan det innebära genans att ha hår på delar av kroppen där man inte vill. Det kan till exempel röra sig om hår på ryggen, magen, rumpan, nacken eller under- och överarmar.

Att besväras av eller i värsta fall skämmas över sin oönskade hårväxt kan i sin tur leda till att man undviker att bada, sola eller klä av sig inför andra människor. De vanligaste sätten att bli av med oönskad hårväxt har länge varit att antingen vaxa eller raka bort håren. Dessa metoder är visserligen någorlunda effektiva men kräver återkommande underhåll och kan också ge hudproblem. En modernare metod är att genomgå permanent hårborttagning i Stockholm med IPL. Då blir du av med din generande hårväxt för gott.

Metoden fungerar på de flesta ytor på kroppen och allra bäst resultat uppnås om håren är mörka i färgen och dessutom lite längre vid tillfället för behandlingen. Antalet behandlingar som krävs innan håren är borta för gott varierar från person till person, men vid en första konsultation får du i regel veta hur många behandlingar som krävs för just dig.

24 Apr 2015