Bröstförstoring - Ett ingrepp som förändrar ditt liv

bröstförstoring i göteborg

Inom plastikkirurgi är nog det absolut vanligaste som utförs, och som människor känner till, plastikkirurgi rörande bröstens storlek. Detta kan handla om bröstförstoring, bröstförminskning eller ett ingrepp för att lyfta bysten. Till 99.9 procent är denna typ av plastikkirurgi nyttjad av den kvinnliga befolkningen, eller de som fötts som män men har valt att leva sina liv som kvinnor. Dessa män skall då räknas till kategorin kvinnor, eftersom det är vad de själva identifierar sig som.

Olika anledningar

Det finns olika skäl till att göra ingrepp på sina bröst och en bröstförstoring kan göras av många orsaker. Det rätta är att tänka på det egna jaget när det gäller att göra förändringar på sin kropps utseende, oberoende av vad det är för ingrepp och vad andra tycker om dig såsom person. Har någon valt att leva med dig, ska du inte utsättas för yttre påtryckningar att förändra ditt utseende mot din vilja. Tänk på att dessa eller denna människa valde just dig för ditt utseende och utstrålning från början. Då finns det ingen rätt i världen att komma med påtryckningar i efterhand. Ibland utförs bröstoperationer inom plastikkirurgi i bästa samförstånd. Detta kan vara av den enkla anledningen att bägge parter har kommit överens om att en bröstoperation ska utföras. Var dock medveten såsom kvinna att det är du som får leva med din kropp och att det i första hand ska vara du själv som är nöjd och kan acceptera denna förändring som skall bestå livet ut, om ej ytterligare ingrepp utförs.

Ett av de skäl som finns för att göra ett ingrepp på dina bröst kan vara att du själv anser att de är på tok för små och vill utföra en bröstförstoring för att få en större byst, samt att detta gör dig mera attraktiv i dina egna ögon. En annan anledning kan vara att du helt enkelt tycker att du har för stora bröst och att dessa påverkar dig negativt genom att de kan kännas för tunga och eventuellt belastar din rygg, vilket kan leda till skador.Då är det aktuellt med en bröstförminskning. Andra aspekter kan vara att du just har fått barn och att dina bröst efter avslutad amning förändrats och fallit ned. Då kan du utföra ett lyft av dina bröst, så att dessa återtar sin ursprungliga form. När det gäller bröstförstoring och bröstförminskning i Göteborg och Helsingborg med omnejd, finns bröstförstoringgöteborg.nu i Helsingborg, som är en plastikklinik, som heter Gerlee, med gott renommé i branschen. Här kan du få en konsultation och den hjälp du behöver för alla dina behov när det gäller dina bröst.

9 Apr 2015