En butik för alla dina intimbehov

Om du är ute efter att göra ditt sexliv lite kryddigare så finns det en riktigt bra rekommendation – nämligen att bege dig ut på internet och handla! Oavsett vad du söker – om det är massagestavar, sexiga underkläder, oljor eller liknande spelar ingen större roll, på internet har du ett större utbud och bättre möjligheter till att hitta det du söker än om du beger dig till en ”vanlig” sexbutik. Dessutom kan det kännas klart mindre pinsamt att sitta hemma och klicka sig fram till det man söker istället för att trava runt i en vanlig butik.

Nordic Lovestore (www.nordiclovestore.se) är en oerhört välsorterad butik som täcker in alla dina intima behov. Vill du överraska din älskade med sexiga underkläder? Det är bara att beställa från Nordic Lovestore som har ett bra utbud. Eller vill du måhända testa en vibrator eller köpa en massagestav? Det är bara välja och vraka bland butikens stora utbud. Har en bok som 50 Shades of Grey fått dig att vilja testa på nya och pikanta sexlekar? Klicka dig fram till respektive sexleksaker och beställ!

Nordic Lovestore har valt att satsa mycket på kvalitet och har bara produkter som håller en hög nivå, produkter som håller och som inte går sönder eller som man behöver byta batterier på konstant. De har snabba leveranser (gratis vid köp över 400 kronor) och självklart sköts allting väldigt diskret. De förstår att många kanske inte vill skylta med att de just köpt hem sina sexleksaker, det är ju trots allt något intimt och privat.

Det är alltså ut på internet du bör bege dig när du bestämt dig för att du vill prova på några nya saker i sänghalmen – och inte för att kolla på porrfilm utan för att beställa det du nu söker! Prova att köpa från Nordic Lovestore – du kommer inte att bli besviken.

4 Dec 2013