Gratis hosting i Sverige

I varje person så finns det någon liten känsla som säger: kan jag få det gratis så tar jag det gratis! Eller har jag fel? Jag sökte nyligen via Google när jag letade efter ett gratis hosting företag baserat i Sverige och hittade en massa bra webbhotell som man kan tänkas teckna ett konto hos. Men saken är den att det står att det är gratis, men sen läser man det finstilta och hittar gömda ord i texten som säger att man får betala efter ett år? Jag trodde inte ens att man fick skriva att något är gratis om det inte är det? Webbhotellet jag tänker på är skysurfen.nu som erbjuder webbhotell från 0 kronor i månaden. Men årsavgiften ligger på 60 spänn? Borde det inte stå kostnadsfritt istället för gratis? Jag har gått och irriterat mig på detta sedan jag öppnade ett konto där, men tur att jag sket i att betala denna årsavgiften som skulle vara gratis.

Gratis webbhotell genom tävling

Att hitta ett företag som erbjuder 100% gratis webbhotell där även det ingår ett generöst erbjudande om en kostnadsfri domän i ett helt år är inte lätt. Men jag har faktiskt hittat det! Det är webbyrån Webbdo som erbjuder detta till sina kunder i form av en tävling. Man skriver bara in sin e-postadress och sitt namn, och sen är man automatiskt med i tävlingen tills man vinner! Och det tycker man att man borde göra för eller senare. En annan sak som jag tänkte tipsa om för den som letar efter lite billigare hosting är att vänta tills sommaren. Då är det inte alls högt tryck på webbhotell och alla, ja nästan alla webbhotell brukar halvera sina priser. Så om somman börjar närma sig så tycker jag att du ska vänta tills dess!

10 Oct 2011