Hälsooasen - Ditt spa i Skåne

spa skåne

Ibland kan man behöva vila upp sig själv ordentligt, känna sig bortskämd och omhändertagen samtidigt som man slappnar av fullt ut. Det är bra för ens hälsa och välmående och ger ofta energi att fortsätta orka i tunga perioder. Det kan även vara så att man har arbetat hårt en längre tid och helt enkelt behöver koppla av en dag. Detta kan du göra på spa. Många upplever det som riktig lyx att kunna åka på spa och det är även en bra och mycket uppskattad present att ge bort. Faktum är att alla kan behöva koppla av ibland. Det kan även vara bra att åka en bit för att kunna slappna av fullt ut, en chans att komma ifrån vardagens stressmoment.

Spa - Hälsooasen

Hälsooasen är ett spa som är beläget i Skåne. Det ligger i en sagolik bokskog och dit kan du åka när du är i behov av att koppla av och skämma bort dig själv. De erbjuder mängder av sköna kroppsbehandlingar där du får en chans att bli avslappnad och välmående samtidigt som du kommer ifrån stressen i ditt vardagsliv. Ta gärna med en vän, spa är nämligen ett utmärkt sätt för er att komma närmare varandra i en rofylld miljö.

Som behandlingar så erbjuder de massage, både helkropps och för önskat område. Om du har ont någonstans bör du passa på att nyttja denna behandling så att du känner dig lite extra välmående när du lämnar deras spa. De erbjuder även en rad avslappnande skönhetsbehandlingar men även olika typer av bad och fisk-spa.

Ett fisk-spa är välgörande för dina fötter där fiskarna arbetar för att ta bort död hud, många kan uppleva att detta kittlas men har aldrig varit med om att de har så lena fötter efteråt. Att gå på fisk-spa är någonting som man bör pröva minst en gång i livet, denna behandling är inte för alla utan man måste vara lite våghalsig för att pröva på det. Fisk-spa är helt ofarligt.

Hälsooasen erbjuder dessutom spapaket med helhetsupplevelser. Detta är någonting för dig som vill pröva på en hel dag på spa samtidigt som du får ut det mesta av det. I helhetsupplevelsen så ingår ett långbad och helkroppsmassage, detta passar utmärkt för er som planerar att åka på spa i grupp då man till exempel avnjuter utespat tillsammans. Varför inte åka tillsammans med dina närmsta vänner eller dina arbetskollegor för att avnjuta en fantastisk upplevelse?

11 Jun 2015