Hemsidestipset: Butiksjakt.se

rabattVill passa på och tipsa om en kanonsida jag hittat, nämligen butisjakt.se som är en sajt som listar rabattkoder och kampanjer för olika nätbutiker. När jag senast tittade in fanns fler än 300 kampanjerbjudanden listade.

Den största fördelen med en sådan sida är ju självklart att man sparar pengar, att man kan ta del av en rad kanonerbjudanden som man annars inte hade hittat, att man kan få rabattkoder som man inte ens visste existerade. En annan stor fördel är dock möjligheten att hitta nya butiker som man tidigare inte vetat om. Butiksjakt listar nämligen en mängd nätbutiker, och dessutom kan man söka efter kategori om man vet vad man vill köpa men inte vet vart.

Vad det verkar så måste sidorna som vill synas på Butiksjakt erbjuda någon form av rabatt eller kampanj för sajtens besökare, så för alla butiker går det att hitta någon rabatt eller specialerbjudande. Det kan handla om allt från fri frakt till 75% på utvalda varor, så det gäller att hålla koll så man inte missar något kanonerbjudande!

Om man ska säga något till Butiksjakts nackdel så är det kanske att man lätt lockas in i en shoppingyra och råkar köpa saker som man inte tänkt köpa, bara för att det är så billigt och så enkelt. Butijakt.se i webbläsaren, sedan ett par musklick så har man en rabattkod, och då kan man ju bara köpa den där lilla grejen extra eftersom man ju ändå får rabatt... ja, ni förstår själva.

Butiksjakt.se rekommenderas alltså varmt till alla som har ett intresse av att handla på nätet!

4 Jul 2013