Köpa Ralph Lauren-skjortor i Götet

Ralph Lauren är ju som bekant en av världens mest berömda designers, vem känner inte till Polo Ralph Lauren liksom? Även om man inte är modeintresserad måste man nästan ha bott i en sten och levt i ett totalt informationsvakuum för att inte ha koll på märket Ralph Lauren.

Anledning till framgångarna är enkel, förutom ypperlig och välutförd markadsföring så gör Ralph Lauren klockren och snygg design, som ofta är kanske lite tillbakadragen och diskret, men samtidigt snygg. Ralph Lauren är favoriten för den som vill bära märkeskläder men utan att för den delen skylta med det på sjuttiofem olika stället eller att bära något så extravagant att alla stirrar.

Nej, en Polo Ralph Lauren skjorta är ett vackert designverk samtidigt som det inte gör bäraren till en julgran. Det, tillsammans med klädernas höga kvalitet, gör att märket är populärt bland till exempel affärsmän och handlare. Det är representativt men utan att vara för mycket.

Hur som helst, var kan man köpa Ralph Lauren-skjortor i Göteborg? Ja, enligt våra källor så finns det faktiskt bara tre butiker som har Polo Ralph Lauren skjortor Göteborg, det rör sig om Design Only i Nordstan (Götgatan 10), Ströms på Kungsgatan 27-29 samt Ted Bernhardtz på Järntorgsgatan 8. I dessa butiker kan du alltså få tag på sin snygga Polo Ralph Lauren skjorta i Göteborg!

Så passa på när du är ute och shoppar - nu vet du var du kan handla dina Ralph Lauren-skjortor i Götet. Tre olika butiker gör att det är värt att ta en titt i alla, eftersom alla har olika reor på olika tider.

13 Jul 2014