Lediga kontor i lundaområdet

 kontor

Söker du efter lediga kontor lund, men vet inte var du ska börja leta? En av de viktigaste besluten som en småföretagare måste ta, är att välja en ny anläggning från vilken de kan bedriva sin verksamhet. Om du har bestämt dig för att hitta en ny lokal till din verksamhet, har du sannolikt några stora beslut att fatta.

Har du just skapat ett nytt företag och det är dags för dig att välja en anläggning, bör du spendera lite tid att fundera på vad du behöver för din anläggning. Om du har varit i branschen under en längre tid och nu funderar på att flytta till en ny anläggning, kanske du redan har en god uppfattning om vad du behöver. I detta fall kan du vara redo att bestämma hur man väljer rätt inrättning.

Till slut kanske du har en klar bild av din anläggnings behov och har identifierat en eller flera potentiella ställen för att starta ditt företag. Nästa fråga är ofta den tuffaste: ska du hyra eller köpa? Eftersom viktiga och komplexa, skattefrågor är uppbundna i den fruktade hyr- eller köpfrågan, är många småföretagare starkt beroende av en inrådan ifrån en revisor eller advokat när de tar detta beslut. Vid sådana tillfällen kan det kännas skönt att ha ett fastighetsföretag som har tillgång till mängder med möjliga lokaler till ditt nya kontor.

Om du är intresserad i att starta ett nytt företag eller vill byta kontorslokal i Lund, kan Callum Briggen stå till tjänst. Det är ett fastighetsföretag som bryr sig om sina kunders behov och ekonomi. De ser sina hyresgäster som partners och samhället som sin arena. De strävar efter att möta sina kunders önskningar lika mycket som de driver utvecklingen av samhällsbyggnaden framåt. Callum Briggen äger och förvaltar lokaler som de hyr ut till sina kunder. De ser alltid till att deras lokaler är av högsta kvalitet och till belåtenhet för kundens företag. Företaget fokuserar även på att expansiva områden runt de större städerna i Öresundsregionen och arbetar med att utveckla nya attraktiva lokaler för att kunna bygga nya kontor, lager, industrier och butiker.

24 Nov 2015