Lyckas med festen med hjälp av catering

CateringFantastisk mat utan minsta ansträngning

Den som arrangerar ett möte, en fest eller ett fullskaligt högtidsfirande behöver i regel bjuda på mat och ofta ligger en stor del av hur lyckad tillställningen blir i att maten som serveras är av hög kvalitet och uppskattas av alla inbjudna. Man vet att man har lyckats med festmaten när den blir en snackis på festen.

Att själv laga mat inför en fest är ett projekt av stora proportioner. Älskar man matlagning och har gott om tid på sig för att genomföra uppdraget är det spännande och roligt, men idag är det få av oss som har både lust och tid att tillaga festmat. Då är catering i Malmö den ultimata lösningen.

Varierad man av god kvalitet

När man bjuder in folk på tillställningar så brukar man behöva servera många olika sorters mat, inte bara en enda huvudrätt - å nej. Förrätt, varmrätt och efterrätt är standard och sedan ska man gärna också ha fruktfat, ostbricka, kanske snittar som välkomstsnack m.m. Ett godisbord brukar också uppskattas - särskilt om barn är bjudna till festen.

Ett affärsmöte kräver givetvis betydligt mindre mat och förberedelse än en fullskalig bröllopsfest, men catering i Sölvesborg kan vara användbart till båda typerna av arrangemang. Cateringföretag brukar ha många menyer som man kan välja bland och inte sällan får man möjlighet att själv komponera ihop sin meny.

Mycket mat för pengarna

Priset för catering varierar från bolag till bolag och mellan olika menyer. Man får sätta sin budget och sedan utgå ifrån den när man hör med olika cateringfirmor, men i regel brukar man få mycket mat för pengarna när man beställer mat via catering.

Man brukar få frågan om man bara vill ha själva maten eller om man också behöver porslin, serveringspersonal och kanske en festlokal, när man beställer cateringmat. Inte alla cateringfirmor har möjlighet att erbjuda dessa saker, men vissa är fullskaliga festarrangörer som kan ordna hela paketet åt en med musiker, lokal och underhållning - utöver själva maten då förstås.

6 Dec 2013