MF STÄD utför din flyttstädning

flyttstädning i helsingborg
När det är dags att flytta är det mycket som man behöver tänka på och tiden är ibland knapp. Samtidigt vill man oftast komma i ordning i ens nya bostad så fort som möjligt och vill göra så lite som möjligt i den gamla. Därav finns flyttstädning för dig att tillgå. Detta underlättar så att du enbart behöver flytta ut dina saker ur bostaden. Du kan då koncentrera dig helt på att komma i ordning i ditt nya hem istället för att städa det gamla. Samtidigt kan du veta att de nya ägarna kommer att komma till ett fläckfritt hem som de kan trivas i framöver.

MF STÄD

När du anlitar Miljö-Framtid AB, även kallade för MFSTÄD, har de över 15 års erfarenhet av flyttstädning och vet hur de ska städa för att du ska kunna lämna över din lägenhet till de nya ägarna i fint skick utan anmärkningar. Du kan även anlita dem för att städa ditt nya boende innan dess att du flyttar in. Då vet du nämligen att allt är kliniskt rent och behöver bara göra en lättare städning efter att du har fått dina möbler på plats.

Utöver den ordinarie flyttstädningen kan du beställa separat städning för en kostnad över grundpriset. Detta kan gälla till exempel tvätt av dina väggar, borttagning av krokar som sitter på dem, balkongstädning och annat som inte ingår i en vanlig flyttstädning. När du anlitar MFSTÄD kan du nämligen se till att du inte behöver göra någonting alls själv. Du kan enbart koncentrera dig på att flytta in i ditt nya hem istället. Låter detta för bra för att vara sant? Det är det inte. Dessutom är det fantastiska priser och med hjälp av RUT-avdraget behöver detta inte bli en dyr historia alls för dig.

När du anlitar MFSTÄD kan de även hjälpa dig med att reglera RUT-avdraget så att du vet hur mycket det kommer att kosta för dig redan från början att anlita dem som din städfirma. Du har även en fullständig garanti på flyttstädningen. Detta innebär att de eventuella brister som kan komma fram vid besiktningstillfället kommer att täckas helt av MFSTÄD så att det inte blir någon kostnad utöver det ordinarie priset för dig när de åtgärdar problemet. Nöjda kunder är nämligen deras melodi och de kommer att göra det som de kan för att även du ska bli en nöjd och återkommande kund hos dem. Du kan alltid lita på MFSTÄD.

23 Apr 2015