Om sökmotoroptimering

Syns du inte finns du inte – en klassisk slogan som är sann än idag, kanske mer sann än någonsin. När du söker efter information på nätet, vilka sökresultat brukar du klicka på? Förmodligen på något av de resultaten som är i topp, eller hur? Ja, faktum är att ca 90% av alla klick går till de tre första resultaten i Google. Så om din hemsida inte syns kan man säga att du inte finns eftersom ingen hittar till din sida.

Det är här sökmotoroptimering kommer in i bilden. Genom att göra mindre ändringar på din hemsida och genom att förbättra den enligt Googles riktlinjer kan du faktiskt ta ett större kliv i Googles rankning. Sedan finns det en rad andra saker du kan göra för att få din sajt att klättra – till exempel bygga länkar, satsa på sociala medier, driva en företagsblogg och så vidare.

Så om du vill synas på internet måste du lägga ner en hel del tid på att förbättra din sida. Dessutom måste du ha en hel del kunskaper och kompetens. Därför är det ofta bättre att lägga ut sin sökmotoroptimering på ett professionellt företag som har all nödvändig kompetens för att få din sida att ranka bra i Google. Ett sådant företag är Get Global AB, som sökmotoroptimerar din hemsida på ett proffsigt sätt och får dig att ta värdefulla rankingplatser i Google!

21 Mar 2012