Professionell städfirma i Stockholm

StädningLägg din dyrbara tid på viktiga saker

I en tid där en stor del av människorna i samhället upplever att de knappt hinner med sig själva är det dags att börja prioritera rätt. Arbete, familj, hälsa och fritid är alltid högst upp på allas prioriteringslista, och ändå är det mycket som inte hinns med - för att man måste ägna sig åt "måsten".

Ett klassiskt "måste" i vardagen är städning. För att ha en trivsam vardag måste hemmet hållas rent och fint, annars finns det hela tiden något som stör i bakgrunden. Städning kräver tid och denna tid måste tas från något - något som med all säkerhet är roligare eller viktigare än just städningen i sig.

Genom att med jämna mellanrum ha en professionell städfirma som kommer och städar ens hem så frigör man dyrbar tid - och man slipper ägna sig åt tråkiga sysslor. Tack vare RUT-avdraget är dessutom städtjänster bara hälften så dyra som förr - så priset är lågt.

Städenergi erbjuder skräddarsydda städlösningar

Allt fler hoppar på tåget och köper hemstädning i Stockholm och har man en gång börjat njuta av denna fantastiska grej så är det väldigt svårt att sluta - och varför skulle man? I hemstädning från Städenergi ingår allt som du själv begär, t ex:

  • Fönsterputsning
  • Toalettrengöring
  • Köksrengöring
  • Dammtorkning
  • Rengöring av golv
  • Storstädning
  • Flyttstädning

Städenergi är ett flexibelt städbolag som gör allt de kan för att anpassa sina tjänster efter just dina behov.

Miljövänlig städning

Som städfirma är det väldigt viktigt att man har en väl genomtänkt miljöpolicy, särskilt eftersom just städkemikalier står för en stor del av den negativa miljöpåverkan som har fått fortgå under så lång tid.

Städenergi använder sig bara av Svanen- eller andra former av miljömärkta städprodukter. Man har också policys som går ut på att minimera transporter och användandet av engångsprodukter. Att välja Städenergi som städhjälp är att göra ett medvetet val för en hållbar framtid.

16 Jun 2014