Rabatt på högskoleprovet övningsbok

rabattSka du skriva högskoleprovet under den närmaste tiden? I sådant fall bör du fortsätta läsa denna artikel – det bästa sättet att få bra resultat på provet är genom att förbereda sig noga, och det bästa sättet att förbereda sig noga på är ju att införskaffa den marknadsledande övningsboken inför högskoleprovet! Därtill kan du genom vår rabattkod få den till ett sänkt pris.

Hur som helst så finns det en rad anledningar till att köpa övningsboken, i alla fall om du är seriös med att skriva högskoleprovet:

  • Övningsboken är framtagen av pedagogiska experter och boken har ett enda mål – att få dig att skriva bra på högskoleprovet.
  • Övningsboken inför högskoleprovet har en rad smarta lösningsknep som minimerar den tid du behöver för att komma fram till rätt svar, på så sätt lär du dig svara snabbare och mer korrekt – något som garanterat förbättrar ditt resultat.
  • Övningsboken använder riktiga exempel som du kan använda i övningarna, vilket gör att du snabbt förstår olika sammanhang.
  • Övningsboken är upplagd på exakt samma sätt som det riktiga högskoleprovet, med exakt samma indelning i block och delprov som det riktiga provet. Detta gör att du känner igen dig när du gör det riktiga provet.

Som sagt är detta några av argumenten på rak arm för att du ska köpa övningsboken, ytterligare ett argument är ju då självklart priset – du får 10% rabatt! För att använda vår rabatt för högskoleprovets övningsbok behöver du inte göra mycket alls – gå bara in på www.högskoleprovet.se och klicka dig vidare till beställningssidan, där du anger HSP10 som rabattkod. Rabatten beräknas omedelbart och du får denna övningsbok för högskoleprovet hem i brevlådan inom några dagar! Kanonerbjudande, eller hur?

10 Jan 2013