Relier Öresund hjälper dig att hitta din lokal i Malmö

Lokaler i MalmöLediga lokaler i Malmö

Efterfrågan på lediga lokaler i Malmö är stor och utbudet är väldigt intressant - som det mesta i Malmö. Malmö är en dynamisk stad där folk vågar satsa och pröva lyckan på ett mer ohämmat sätt än på många andra platser i Sverige. Lediga lokaler utannonseras på mängder av forum, här finner du allt från lokaler till försäljning till hyreskontrakt i både första och andra hand.

Det kan förstås kännas lite vanskligt att på egen hand sålla igenom alla de olika annonsplatserna som finns att tillgå, kanske missar man en superlokal? Kanske betalar man överpris? Kanske är läget trots allt inte särskilt bra för en? Med en trygg och pålitlig lokalförmedlare i ryggen behöver man inte oroa sig över att få tag på fel lokal. Relier Öresund är ett lokalförmedlingsbolag i södra Sverige som brinner för att se till att varje lokalintressent ska matchas med rätt lediga lokal i Malmö.

Relier Öresund hjälper dig kostnadsfritt

Den som vill förmedla lokaler står mellan två sidor - en sida som vill finna lokalen och en sida som vill lämna över lokalen. Relier Öresunds roll som lokalförmedlare är att sammanföra rätt personer för att båda sidor av affären ska känna sig som vinnare. Relier är franska för "sammanföra" och det är en uppgift som vi tar på väldigt stort allvar. Relier AB är företagsstommen som slog upp sin verksamhet år 2009, sedan dess har expansionen skett i raketfart. År 2010-2012 utnämndes Relier Öresund till "Skånes bästa företag inom lokaluthyrning", snabbare än så går det inte att göra sig ett namn på i Real Estate-branschen.

Det finns många olika sätt att dra nytta av oss på Relier Öresund när du är på jakt efter lediga lokaler i Malmö. Vi erbjuder många olika nivåer av hjälp - alla är helt kosntadsfria. I ett första skede kan du besöka vår hemsida - www.fastmera.se - för att läsa mer om oss och hur vi arbetar. Vi har en effektiv liten sökmotor på hemsidan, som är tillgänglig för alla som letar efter lediga lokaler i Malmö, och andra områden. De erbjuder till exempel lediga lokaler i Helsingborg. Det är bara att börja knappa in sina önskemål i rutorna och söka. Vi får in nya lokaler hela tiden, så hittar du inte vad du är ute efter genom sökfunktionen så hör av dig till oss på Relierkontoret i Malmö.

Hör av dig till oss

Du är välkommen att höra av dig till oss med dina frågor, vi ser fram emot att få hjälpa dig att hitta den ultimata lediga lokalen i Malmö för dina behov!

  • Adress: Gråbrödersgatan 2, 211 21 Malmö
  • Telefon:040-30 75 00
  • E-mail: malmo[at]relier.se
  • Hemsida: www.fastmera.se

10 Jan 2014