Skapa nya världar med fototapeter

FototapetSätt personlig prägel med enkla medel

Vi skandinaver älskar tapeter. I många andra länder världen över är det betydligt vanligare att man rätt och slätt målar sina väggar inomhus, men hos oss lever traditionen med tapetklädda väggar starkt kvar. Och det är ju inte så konstigt, för tapeter är ett kraftfullt sätt att skapa stil och värme i ett rum - och med fototapeter tas detta till nya nivåer.

När man ska tapetsera med fototapeter så finns det ett väldigt stort urval att sålla bland, men skulle man ändå inte hitta en fototapet att förälska sig i så kan man lika bra ta saken i egna händer. Med bara några musklick kan man ladda upp ett eget foto på tapetstore.se, som de sedan producerar en perfekt fototapet av - anpassad efter dina måttangivelser. Mer personligt än att tapetsera ett rum med ett eget fotografi blir det inte.

Fototapeter för alla rum

I ett hem, eller på en arbetsplats, finns det i regel flera olika rum, som fyller olika syften. Hos Tapetstore finns tapeter för alla rum:

  • Vardagsrum
  • Sovrum
  • Kök
  • Barnrum
  • Garage
  • Kontor

Det är bara att dyka in i det rika bildarkivet och börja processen med att välja fototapet. När valet är gjort lägger man sin beställning och på nolltid kommer leveransen hem till dig. Frakten bjuder Tapetstore på.

Garanterat nöjd

Med sin generösa Nöjd kundgaranti lämnas inget utrymme för dig att bli missnöjd med dina fototapeter från Tapetstore. Skuller du av någon anledning bli missnöjd med din beställning så kan du skicka tillbaka den, och görs detta inom 14 dagar så återbetalar Tapetstore hela orderbeloppet. Det enda du själv får stå för är returfraktkostnaden (såvida returen inte beror på produktionsfel).

Tapetstore är ett svenskt företag med produktion i Sverige; ett företag som står för kvalitet, service och prisvänlighet.

17 Jul 2014