Varför ska man köpa e-cigg?

EciggMed en e cigg kan du vara på väg bort från vanliga cigaretter du. Du kan i stället njuta av att röka var du vill utan att det luktar eller att det stör någon alls. Det finns de som använder en e-cigg helt och hållet i stället för en vanlig cigarett och det finns de som använder den för att trappa ner på sitt vanliga rökande. Att köpas en elektronisk cigarett kan vara en mycket smart investering.

Vad är fördelen?

En c-cigarett har fler fördelar än bara en. De fördelar som bland annat finns är:

  • Du kan röka var du vill
  • Du luktar inte nikotin eller rök
  • Röken/ångan är ofarlig
  • Du tjänar på att röka e-cigg
  • Du kan sluta röka vanliga cigaretter

Om du köper e cigaretter så kommer du inse att det är en smart lösning och ett bra sätt att sluta röka på. Som sagt du kommer kunna ta upp en e-cigg var du vill, när du vill utan att tänka på rökförbud. Du slipper stinka av gamla fimpar och sur rök samt du kommer att tjäna på att använda den. Dina kläder, din hud och ditt hår kommer att lukta gott igen. Att trappa ner och sedan sluta helt är enkelt med hjälp av elektroniska cigaretter.

Vad är en elektronisk cigarett?

Själva c-cigaretten består dels av ett batteri, en vätskebehållare med olja som är smaksatt, e-juice med ett annat ord, samt en förångare som gör att värme skapas. Denna värme gör att e-juicen blir till en slags ånga som man sedan drar ner i lungorna precis som man gör när man rökar en vanlig cigarett. Det finns flera smaker att välja på när det gäller e-juicen allt från frukt till vanlig tobakssmak. Det finns även annorlunda och lite udda smaker som mint och lakrits för den som gillar det.

21 Jul 2014