Vape - istället för en cigarett

22 Jan 2024

Alla som röker och som någon gång försökt sluta kan vittna om hur svårt det är. Att bara kasta paketet och aldrig mer ta ett bloss är det väldigt få personer som klarar av. Då är det bra att det finns olika former av substitut som plåster, tuggummin och sprayer. Men bästa metoden, och bästa hjälpmedlet, är att använda en vape. Den är som en cigarett men utan den farliga röken. 

Så fungerar en vape

En vape har ett batteri inbyggt, och man kan välja att köpa en som är uppladdningsbar eller engångsvape om man vill. Det finns också en behållare som innehåller en vätska där man själv väljer om det ska vara med eller utan nikotin eller med smak som jordgubb eller lakrits eller annat. Inne i vapen finns också en värmeslinga som hettar upp vätskan när man vapar. Den aktiveras oftast genom att man trycker på en knapp. 

Den ångan som bildas saknar de skadliga ämnen som finns i cigaretter men man kan ha i nikotin för att stilla röksuget. Röken är ofarlig både för den som använder en vape och för de runt omkring så länge man inte använder den för ofta och för mycket. 

Man startar sin vape med en knapp, och sedan drar man ett bloss precis som om man röker. Man får då samma känsla som med en cigg, men slipper de risker som det innebär att röka. Vape är ett mycket bra sätt att ersätta ciggen när man vill sluta och att det sen finns goda smaker gör ju inte saken sämre. 

Hur mycket tänker du på framtiden?

18 Jan 2024

Att leva i nuet är ett fantastiskt råd ur många avseenden, men inte alla. Det måste finnas en balans mellan att njuta av nuet - carpe diem och sådär - och planera för framtiden. Vi vet inte vad morgondagen har i sitt sköte, verkligheten och samhället är föränderliga. När det gäller personlig trygghet är det viktigt att lägga undan lite pengar varje månad, bygga en stabil buffert, och helst även investera pengar för stora köp som hus och bil, samt inte minst för pensionen.

Rätt investeringsbolag är en fantastisk vapendragare

Att veta hur och var man bör investera är dock en snårig djungel, särskilt om man inte är så insatt. Det finns så otroligt många parametrar att ta hänsyn till - ränta och risk, men också hållbarhet och andra etiska faktorer. Det kan vara ett riktigt smart drag att ta hjälp av ett etiskt investeringsbolag - men det gäller även här att välja rätt.

Fair Investments ger dig inte bara möjligheten att investera på ett sätt som är etiskt och hållbart, utan också att göra det på ett sätt som är anpassat efter dina personliga behov och mål. Genom att välja en partner som värderar både din ekonomiska framgång och planetens välmående, kan du ta ett steg mot en tryggare och mer hållbar framtid.

Att tänka på framtiden behöver inte innebära att man glömmer att leva i nuet. Genom att göra kloka val idag, som att investera pengar med Fair Investments, kan du säkra både din och planetens framtid, samtidigt som du njuter av livets gång.

Mysigt att hänga på pub

15 Jan 2024

När kvällen sänker sig och staden tänds av gatlyktornas sken finns det en plats där hjärtat av gemenskap slår som starkast – pubben. I en tid där högljudda nattklubbar och stökiga barer dominerar nattlivet, står puben som en bastion av lugn, mys och samhörighet.

Pubbens mysmagi

En pub är så mycket mer än en plats att bara ta en öl. Det är en samlingspunkt där man kan hänga med vänner på ett prestigelöst vis, där nya bekantskaper enkelt kan knytas och samtal får flöda lika fritt som dryckerna i glasen. I pubens varma sken, bland träpaneler och mjukt susande samtal, hittar man en tillhörighet som är svår att finna någon annanstans.

Bort från nattklubbarnas dunkande bas och de stökiga barernas tumult erbjuder puben en oas av mys. Här är musiken aldrig för hög för ett gott samtal, ljuset aldrig för bländande för att se vännernas leenden. Det är en plats för avslappnad social samvaro, där skratt och historier utbyts över ett parti dart eller en omgång kort. Min personliga favorit är O'Connor's pub i Uppsala - ett måste att testa om du någonsin har vägarna förbi Uppsala.

Unik amosfär

Varje pub har sin egen unika karaktär, präglad av dess historia, dess gäster och den gemenskap som frodas inom dess väggar. I Uppsala, där tradition möter modernitet, blir pubbesöket en resa genom tid och rum. Det är en plats där studenter, akademiker och vanliga lokalbor samlas för att skapa minnen och dela ögonblick.

Att gå på pub är att välja en kväll av avkoppling och närhet. Det är att föredra ett gott samtal framför en högljudd dansgolv, en välsmakande pint framför en snabb shot. Det är att välja kvalitet och komfort, och att investera i relationer som varar längre än kvällen.

Ordning på kontoret

11 Jan 2024

Idag vill jag ägna några rader åt något som kan göra underverk för arbetsdagen – ett välorganiserat kontor. Tänk dig en arbetsplats där allt är på sin plats och allt kontorsmaterial är inom räckhåll. Det är inte bara skönt - det är rena rama arbetsplatsparadiset!

Du hittar högkvalitativt kontorsmaterial på swedoffice.se.

Varje sak på sin plats

Stressen minskar när allt har en bestämd plats. Det är oerhört skönt att inte behöva vända upp och ner på hela kontoret för att hitta den där enda viktiga filen, tejprullen, gemen eller den försvunna kalkylatorn. Ett organiserat kontor ger en känsla av kontroll och överblick, vilket i sin tur leder till en mer avslappnad och produktiv arbetsdag.

Förhöjd effektivitet

Välorganiserat kontorsmaterial och tillgång till alla viktiga verktyg höjer effektiviteten. Tänk dig att du snabbt kan få tag på det du behöver utan att slösa bort värdefull tid. Detta skapar en arbetsmiljö där du kan fokusera på det som verkligen är viktigt – ditt arbete.

Förutom den uppenbara effektivitetsökningen är ett välorganiserat kontor också en investering i ditt personliga välmående. En städad och ordnad arbetsplats minskar stress och ångest och ger plats för kreativitet och klarhet. Den psykologiska effekten av ett rent och organiserat rum ska verkligen inte underskattas.

Det är inte bara organisationen i sig som är viktig, utan även tillgången till alla nödvändiga kontorsmaterial. Att ha rätt verktyg och material till hands innebär att du kan arbeta oavbrutet och effektivt, vilket i slutändan leder till bättre arbetsresultat.

Innan du börjar bygga

19 Dec 2019

Sugen på att bygga nytt hus? Du kanske redan står där med hammaren och sågen redo och funderar på om du ska ha plåttak eller tegel? Ha inte så bråttom! Att bygga hus är något som måste få lov att ta tid, och en av de viktigaste sakerna är att man har klart för sig hur huset ska se ut när det är klart. Själv så föredrar jag att anlita någon som kan lösa en totalentreprenad, för det gör att man slipper mängder med bekymmer. Som Movehome.se till exempel, de har en jättebra funktion som kallas bygg hus online, och det är ett suveränt sätt att se hur huset ska se ut när det är klart. 

Det är enkelt, och kul

Man börjar helt enkelt med att välja en husmodell som man gillar. Sedan väljer man den kommun man vill bygga i för att få rätt prisbild. Sedan är det bara att sätta igång att bygga sitt hus online. Man börjar med exteriören som taket och fönster och sånt, och sen när kommer in i huset så blir det riktigt skoj. Välj hur du vill att golvet ska se ut i hallen, byt färg på väggarna och välj hur du vill att köket ska se ut. Det blir lite av en lek och hela tiden ser du hur priset förändras med varje ändring du gör. Jag kan verkligen rekommendera det här sättet att bygga hus för det är helt gratis, och du kommer veta exakt hur huset ser ut när det är klart vilket är en fördel. 

Köp inte en skrivare till kontoret

29 Sep 2019

Hyr din skrivare

Det kanske låter helt vansinnigt men det är faktiskt inte särskilt ekonomiskt att köpa en skrivare. Om du har ett företag som skriver ut många sidor, och behöver bra kvalitet hela tiden, så är det faktiskt bättre att hyra en skrivare. Teknik uppdateras ständigt och när du har köpt en skrivare så är det den du har tillgång till. Väljer du istället att hyra en så kan du uppdatera dig oftare, utan att det kommer att innebära en enorm kostnad. För en låg månadskostnad får du en skrivare som tjänst. I detta ingår:

  • Service
  • Telefonsupport
  • Leverans & inkoppling
  • Serviceavtal
  • Och mycket mer

Vad ska man ha då?

Välj en multifunktionsskrivare för hög flexibilitet så behöver du inte heller ha både en skanner, en skrivare för stora format och en "normal" kopieringsmaskin. Du får allt i ett helt enkelt. Hos Perfect Print får du alltid tips och råd för just dig och ditt företag, så ring dem gärna eller mejla dem så får du bra hjälp med att välja den perfekta skrivaren för ditt kontor. 

Det finns dock lägen då det är fördelaktigt att köpa sin skrivare, och de kan hjälpa dig även med detta. Genom att berätta vilka behov ditt företag har och vilka förutsättningar ni har så kommer ni att få tillgång till exakt den, eller de, skrivare ni har störst nytta av. Kontakta dem gärna för att få veta mer. 

Perfekt mat efter fotbollsmatchen

4 Sep 2017

När man är på match blir man hungrig. Att heja fram ett helt fotbollslag gör en både törstig och hungrig. Då vill man inte bara äta flottig mat som pizza, hamburgare, pommes frites och sånt, då vill man äta gott, inte fet mat, utan bra och god mat. Som tapas.

God tapas finns på Östermalm

Den kanske godaste tapas finns i Stockholm. Här kan du äta god tapas med hög kvalitet, men med bra priser, ekologiska råvaror och närproducerat. Fotbollsfans världen över vill ha bra mat, gäller även stockholmsfans. När man är ute och reser, lär man känna matkulturer från alla olika håll. Spanien resenärer vet hur god maten är där och hur den bäst ska avnjutas. Även barnen gillar tapas, då alla hittar något som de gillar, man måste ju inte gilla allt, utan äter bara det som är gott, som det är med tapas. På detta sätt får man ofta i barnen grönsaker, då de flesta rätterna innehåller just det.

Tapas efter matchen

Tänk om fler valde att gå till en tapasbar efter matchen, och chillade lite. Då kanske vi inte skulle ha så många huliganer bland fotbollsfantasterna. På tapasbaren skulle de bli väl omhändertagna, bli serverade goda tapas och bli nöjda. Kanske de skulle gå hem mycket nöjdare med matchresultatet om det bara hade funnits tapas i deras magar? Vem vet?

Stora skillnader mellan led ramper

31 Aug 2016

Letar du efter en led extraljusramp som verkligen håller måttet och fungerar i extrema arbetsmiljöer? Det är det nämligen många som gör och det finns egentligen bara en lösning på detta problem, och det stavas Vision. Det amerikanska företaget som tagit världen med storm levererar belysning till militärer, regeringar och polismyndigheter runt om i världen. Lamporna uppfyller högsta tänkbara kapslingsklass och använder PMMA (härdat polykarbonat) glas som knappt går att ha sönder. Detta är nämligen samma typ glas som används som flygplatsfönster och är betydligt mer tåligt än övriga glas varianter. 

Extraljus tillverkade i USA

Led lamporna designas i North Carolina i USA och tillverkas i Sydkorea i fabriker som också ägs av samma företag. Både extraljus, arbetsbelysning och strålkastare tillverkas på löpande band och varumärket har snabbt vuxit sig till att bli världsledande inom sin bransch. Amerikanerna har ett helt annat tänk både vad gäller kvalitet och livslängd och garanterar att produkterna håller i hela 50 000 timmar. Deras led extraljusramper är väldigt kraftfulla och levererar ett högt lumenflöde tack vare specialanpassad optik som tagit många år att utveckla.

Se upp för kopior

Räckvidden lämnar konkurrenterna långt bakom sig i fältet trots stenhård konkurrens från flera olika håll. Värt att nämna är dock att det finns en del produkter på marknaden som ser likadana eller snarlika ut som Visions produkter men som inte alls är av samma kvalitet. Asiatiska tillverkare försöker ivrigt att dra nytta av detta men som konsument bör man absolut undvika billiga kopior som finns ute på marknaden. När det gäller extraljusramper så bör man inte vara dumsnål då monteringen i sig oftast kostar mer än själva ljusrampen.  

Köksblandare

19 Apr 2016

köksblandare

Ett inbjudande och snyggt kök kan göra stor skillnad för hemmet. Även de mindre detaljerna är viktiga. Allt måste passa ihop, vara funktionellt och gärna i den stil man eftersträvar. Det är viktigt att inte kompromissa med de mindre komponenterna. Väljer man produkter av hög kvalitet, håller de längre och kan förbättra helhetsintrycket av köket. Köksblandare är en underskattad del av köket. Grundfunktionen är att föra in vatten i köket och blanda varmt och kallt vatten, därav namnet. De flesta tänker mer på kranen, men det är en grov förenkling. Samtidigt är förstås själva kranen en mycket synlig del, som gärna kan sticka ut på ett positivt sätt med snygg design. Exakt vilken funktion man önskar från köksblandaren kan variera. Nuförtiden är valmöjligheterna mycket goda.

Kanske vill man ha kallt, varmt och kokhett vatten i en och samma kran? Med en fusionsköksblandare kan det lösas. En annan viktig fråga är vilket material som är lämpligast för köksblandaren. Alternativen är många, bland annat antik koppar, antik brons, antik silver, borstad krom, mässing, krom, svart eller vit. Det gäller att välja något man trivs med, som samtidigt passar in i den stil och övriga inredning köket har. Om man exempelvis redan har flera detaljer i krom, kan det vara ett givet val. Strävar man efter en mer gammaldags känsla, kan antik koppar eller antik brons vara helt rätt.

På jakt efter en köksblandare

Är man på jakt efter en köksblandare av god kvalitet, rekommenderas ett besök på köksblandare.com, där man kan få ytterligare information och titta på ett brett sortiment av produkter. Fördelen med att göra sina efterforskningar på nätet är att utbud, priser, stil och form är så mycket enklare att jämföra. Dessutom kan man göra det i bekvämligheten av sitt eget hem, vilket gör att all eventuell stress kan undvikas. Doktor Kitchen har ett stort utbud av olika köksblandare. Det är enkelt och smidigt val för den som vill piffa upp sitt kök, utan att nödvändigtvis köpa ett helt nytt kök. Priserna är konkurrenskraftiga och man kan vara säker på att produkterna håller god kvalitet. Att beställa går på några få klick och leveransen kan ske direkt hem till dörren.

Få in pengar till ditt lag

18 Feb 2016

Hur man kan tjäna pengar till laget, det är vad jag ska skriva om idag. Många föreningar och lag har behov av att på olika sätt få in pengar. Det finns därmed mängder av produkter som är framtagna för att säljas av lag, skolklasser, föreningar och andra. Jag har ett tips till er som vill sälja bra produkter och verkligen tjäna pengar till ert lag. Det är att börja sälja för ewear. De har nämligen bra produkter som består av kläder som är tänkt för sport och fritid. Säljer man dessa klädpaket, så tjänar ert lag en viss summa per sålt paket. Det är två olika paket ni får sälja. För kunden så kostar paketen 160 kronor eller 300 kronor. Om kunden köper paketet för 160 kronor så tjänar ni 50 kronor. Köper kunden paketet som kostar 300 kronor, så ger det er 60 kronor per sådant paket. Kläderna är trendiga och lättsålda. Det är många människor som tränar och har behov av nya, snygga träningskläder till bra pris.

Enkelt sätt att tjäna pengar på

Att sälja kläder från ewear är enkelt. Dessa är snygga och trendiga samt har ett bra pris. Många kommer att tacka ja till ert erbjudande vilket gör att ni snabbt kommer att få sålt era paket och därmed kommer ni snabbt att tjäna pengar till ert lag. Ni kan sälja till grannar, vänner och familjer. Varför inte besöka era lokala träningsklubbar och erbjud era klädpaket? Ni kommer garanterat att få sålt många paket på en och samma gång.

Plastikkirurgi - Ett sätt att må bättre

13 Feb 2016

plastikkirurgi

Många människor går runt och funderar på något som stör dem. Det kan vara ett tavla som hänger snett. Eller så kan det vara något på jobbet som har med arbetsrutiner att göra för att ta några exempel. Detta kan också vara något på din kropp som har med ditt utseende eller ditt välmående att göra. Det finns en sak som alla dessa tre exempel har gemensamt och detta är att ingenting blir bättre om du inte gör någonting åt problemet.

Så är det speciellt inom plastikkirurgin, då detta ofta påverkar människor på ett negativt sätt så att självförtroendet kan ta skada om man inte utför en behandling genom plastikkirurgi göteborg på en plastikklinik. Plastikkirurgi är alltid en behandling som du själv utför av egen vilja, för att få det resultat som du själv vill ha. Det ska absolut inte ske under påverkan av andra, då ingreppet i så fall kan få en motsatt effekt. En plats i Sverige där de har all kunskap som behövs inom plastikkirurgi och en lång erfarenhet ifrån alla typer av förekommande behandlingar och operationer inom modern plastikkirurgi, är Gerlee Plastikklinik i Göteborg.

Gerlee Plastikklinik är alltid ett bra val vid plastikkirurgi

Hos Gerlee Plastikklinik får du all den information och hjälp som du behöver i form av en konsultation vid val av olika implantat eller behandlingar, från och med ditt första besök. Efter detta utförs alltid alla behandlingar och operationer hos Gerlee Plastikklinik av utbildade och legitimerade plastikkirurger, så att du alltid kan känna dig säker vid ditt val av plastikkirurg och klinik. Gerlee Plastikklinik utför plastikkirurgi i alla former.

Ansiktsbehandlingar. Detta kan vara ansiktslyftningar med hjälp av implantat för hakor och kinder, näsplastik eller reducering samt transplantation av fett. Bröstförstoringar och bröstförminskningar. Detta är en av de vanligaste operationerna och behandlingarna inom plastikkirurgi. Särskilt efter en lång tids ammande och barnafödande, kan detta vara något som känns som ett behov för många kvinnor, då brösten har förlorat sin forna form.

Kroppsbehandlingar. Inom denna kategori ingår allt annat som rör plastikkirurgi, såsom fettreducering, bukplastik och kan många gånger användas i kombination med bröstförstoring då fett kan förflyttas från till exempel buken till brösten.

En komplett plastikklinik som utför mer än plastikkirurgi

När du väljer Gerlee Plastikklinik i Göteborg, får du inte bara plastikkirurgi, utan ett fullkoncept som även utför skönhetsbehandlingar i form av Restylane- och Botoxbehandlingar, hårborttagning med den senaste tekniken, samt även tandblekning. På Gerlee Plastikklinik hittar du även en utbildad personal inom hudvård, som kan hjälpa dig med hudproblem och kemisk peeling. Välkommen till Gerlee Plastikklinik.

Silversmycken att ge bort

5 Feb 2016

Jag har flera kvinnor i både familjen och i min vänskapskrets. De allra flesta av dem uppskattar att få silversmycken i present om de fyller år, eller om det är jul eller om de bara får en gåva utan särskild andledning. Jag trodde att de flesta kvinnor föredrog smycken i guld, men som min fru sa, det är mycket enklare att matcha med silver än vad det är med guld. Både andra smycken och tydligen även kläder. Nu bär jag inte särskilt mycket smycken själv, men även jag föredrar silver. Såg på nätet att det finns flera webbutiker som säljer smycken i silver, bland annat https://silversmycken.org. Deras smycken verkar främst rikta sig mot kvinnor, såg inga som skulle vara för män. Vi vill ju gärna ha lite manligt tjocka länkar och så vidare. Kanske själv ska gå en kurs i silversmide och göra egna?

Smart att köpa silversmycken online

Även om jag går en kurs, så är det ju smidigt att köpa till frugan via nätet för tillfället. Butiken jag nämnde levererar snabbt, under en vecka och man får smycket i en vacker ask. Det gör att det är direkt redo att ges bort. Såg att de även har fri frakt och det är något jag som konsument uppskattar en hel del. Ska se om jag utöver denna butik, kan hitta en som säljer silversmycken för män, så även jag får en present. Jag önskar mig en snygg ring till min tumme.

Skyltar med reklamtryck

29 Jan 2016

Skyltar är ett mycket vanligt sätt för många butiker, restauranger och företag att göra reklam på. Med en skylt kan man få fram vad man vill säga eller erbjuda. Det finns många olika typer av skyltar man kan använda sig av. Vill du ha skyltar med eget tryck så ska du vända dig till Colourpicture. Hos dem hittar du ett stort utbud av skyltar i flera olika storlekar. En skylt är inte bara till för att ha på hemmaplan, den är även perfekt att ta med ut på mässor och utställningar.

Hos Colourpicture finns det skyltar i olika material. Bland annat kan du hitta skyltar som är tillverkade i aluminiumkomposit. Denna skylt är perfekt att sätta eget tryck på samt att den håller att användas både ute och inne om du så vill. Du kan välja att tryck på en sida eller på båda. Om du har bra idé på tryck så kan du även trycka detta på vinyl. Sedan sätter du den på skyltarna eller på andra ställen där de passar. Det finns även skyltar i materialet skummad PVC samt forex. Colourpicture kan hjälpa sig att göra andra typer av skyltar med om du önskar så som fasadskyltar eller andra varianter av skyltar. Om du vill kan du designa din skylt på egen hand eller så kan du få hjälp med både formgivning och med ditt tryck. Beställ gärna skyltar i flera olika storlekar, det är de allra bästa sättet att göra bra reklam på.

Om trafikskola och körkort

30 Nov 2015

Går man i tankar över att skaffa sig ett körkort är det för många viktigt att välja en trafikskola som erbjuder ett bra pris. Flera trafik- och körskolor har så kallade intensivkurser där olika delar ingår i ett paket.

trafikskola tjej

Intensivkurser

I en intensivutbildning ingår oftast ett teori- och bokpaket, lån av bil när man kör upp, halkkörning och den nyare delen av körkortsutbildningen som kallas för riskutbildning. Del ett brukar kallas för riskettan och är en obligatorisk kurs som innefattar information och kunskap om hur trötthet och andra riskbeteenden, som till exempel att prata i mobiltelefon i samband med bilkörning, påverkar en förare. Den ger också en insikt i farorna med alkohol och andra droger kombinerat med bilkörning. Riskettan ska utföras på en körskola och vara mer än 3 timmar lång.

Del 2 av utbildningen kallas för risktvåan och inbegriper bilkörning på halkbana. Syftet är att man ska lära sig grunderna i att klara av situationer som är riskfyllda och att hantera fordonet på halt underlag. Den här delen av utbildningen brukar vara ca 3-4 timmar lång och ska inte genomgås förrän man kan handskas bra med bilen, det vill säga i stort sett inte förrän man är klar för uppkörning.

Många trafikskolor upprättar utbildningsplaner som är individuella för eleverna. Tillsammans med läraren går eleven igenom vad som fordras för att få ett körkort. Därefter upprättas en plan som är lämplig för elevens önskemål och förutsättningar.

Personalen på trafikskolorna brukar ofta själva rekommendera en intensivkurs som en väldigt effektiv del av trafikutbildningen. Den är anpassningsbar för många och mycket omtyckt.

Trafikskola Vellingeerbjuder en typ av intensivkurs som kallas för "Vellingepaketet". I detta ingår onlinekurser som man kan genomgå ett obegränsat antal gånger, halkkörning, bokpaket, riskettan och 20 körlektioner om 40 minuter per tillfälle.

Trafikskola Malmöerbjuder dig som elev en glädjefylld resa mot ditt körkort. Hos Mårtenssons trafikskola får du en skräddarsydd plan om är anpassad efter förmåga för att inte skapa en ångestladdad resa till körkortet.

Utbildningar

Många trafikskolor erbjuder även andra utbildningar än den kanske mest vanliga utbildningen för personbil, som ger behörighet B. Populära utbildningar är bland annat körkortsutbildning för moped, MC och taxi. Den sistnämnda utbildningen kräver att man sedan tidigare har haft B-körkort i minst 2 år, har fyllt 21 år, att man uppfyller vissa medicinska villkor och inte minst att man fullgör kravet på laglydnad. Efter att man har klarat det teoretiska provet (i tre delar) och ett godkänt praktiskt körprov får man en taxiförarlegitimation (TFL).

Lediga kontor i lundaområdet

24 Nov 2015

 kontor

Söker du efter lediga kontor lund, men vet inte var du ska börja leta? En av de viktigaste besluten som en småföretagare måste ta, är att välja en ny anläggning från vilken de kan bedriva sin verksamhet. Om du har bestämt dig för att hitta en ny lokal till din verksamhet, har du sannolikt några stora beslut att fatta.

Har du just skapat ett nytt företag och det är dags för dig att välja en anläggning, bör du spendera lite tid att fundera på vad du behöver för din anläggning. Om du har varit i branschen under en längre tid och nu funderar på att flytta till en ny anläggning, kanske du redan har en god uppfattning om vad du behöver. I detta fall kan du vara redo att bestämma hur man väljer rätt inrättning.

Till slut kanske du har en klar bild av din anläggnings behov och har identifierat en eller flera potentiella ställen för att starta ditt företag. Nästa fråga är ofta den tuffaste: ska du hyra eller köpa? Eftersom viktiga och komplexa, skattefrågor är uppbundna i den fruktade hyr- eller köpfrågan, är många småföretagare starkt beroende av en inrådan ifrån en revisor eller advokat när de tar detta beslut. Vid sådana tillfällen kan det kännas skönt att ha ett fastighetsföretag som har tillgång till mängder med möjliga lokaler till ditt nya kontor.

Om du är intresserad i att starta ett nytt företag eller vill byta kontorslokal i Lund, kan Callum Briggen stå till tjänst. Det är ett fastighetsföretag som bryr sig om sina kunders behov och ekonomi. De ser sina hyresgäster som partners och samhället som sin arena. De strävar efter att möta sina kunders önskningar lika mycket som de driver utvecklingen av samhällsbyggnaden framåt. Callum Briggen äger och förvaltar lokaler som de hyr ut till sina kunder. De ser alltid till att deras lokaler är av högsta kvalitet och till belåtenhet för kundens företag. Företaget fokuserar även på att expansiva områden runt de större städerna i Öresundsregionen och arbetar med att utveckla nya attraktiva lokaler för att kunna bygga nya kontor, lager, industrier och butiker.

← Äldre inlägg